Al meer dan 45 jaar maatoplossingen

  • Wij voorzien aluminium maatoplossingen in de breedste zin van het woord ten behoeve van de project- en residentiële bouwmarkt.

  • We stellen onze kennis ten dienste van de hoogst mogelijke kwaliteit en continuïteit, steeds betrouwbaar en met respect voor de klant en zijn project.

  • Samen met architecten en bouwondernemers zorgt KA construct voor de meerwaarde en het duurzame karakter van alle projecten waarbij we als partner-constructeur betrokken zijn.
Ik wil solliciteren!

Welkom bij KA construct

in Beerse

Gezellig werken in de Kempen

& provincie Antwerpen!

+ nog 4 redenen waarom veel mensen bij ons willen werken.

01

Je werkt voor een solide bouwbedrijf.

In ons bedrijf ligt de focus op succesvolle langetermijnrelaties met klanten, partners en medewerkers. Dit is een ideaal gegeven om aan mee te werken.

02

Een trouw en enthousiast team staat achter je.

Bij ons sta je er nooit alleen voor. Je zal altijd kunnen rekenen op een team dat achter jou staat op momenten wanneer jij hen het meest nodig hebt.

03

We voorzien een marktconform salarisplan met extralegale voordelen.

Voor de juiste kandidaat zullen wij ook de juiste voordelen voorzien. Je zal een marktconform salarisplan krijgen met tal van extra verschillende voordelen.

04

Je werkt mee aan de grootste realisaties.

Je kan trots zijn op jezelf wanneer je bij ons werkt. Je gaat aan de slag met de grootste projecten. Denk zo maar aan onze realisaties zoals de Turnovatoren Turnhout, Kempus Turnhout, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Ikea Wilrijk, etc.

Er staan ontzettend

leuke dingen op onze

planning!

JAARLIJKS

inspiratiemomenten

2 a 3 keer per jaar plannen wij met het bureauteam een reflectiemoment in. Dit houdt in dat we op verplaatsing reflecteren over onze werking.

We doen dit omdat we zien dat even samen stilstaan, vruchtbaar is voor de toekomstige verdere samenwerking en professionalisering van het team. Als groep verbeteren we tijdens deze dagen onze werking en processen.

De inspiratiemomenten bestaan uit leuke samenwerkingsactiviteiten zoals een dropping, actieve spelactiviteiten en gezellig samen eten.

KERST

klein feestje

De Kerstperiode wordt altijd ingeleid met een klein dinertje met het team. Als je liever al meteen naar je familie gaat, kan dat natuurlijk ook. We gaan je niet verplichten om mee te gaan, maar het is wel altijd gezellig!

BOUWVERLOF

't bouwverlof inzetten

Zoals het hoort, zetten we natuurlijk ook elke zomer op gepaste wijze het bouwverlof in met een barbecue en frisse pint!

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een professionele bachelor, master in de bouwkunde of een sterke affectie met de bouw.

Je overtuigt graag en weet hoe je nieuwe relaties uitbouwt.

Je bent gedreven en werkt resultaatgericht.

Je woont op een haalbare afstand van onze kantoren in Beerse.

Wat staat er op jou te wachten?

  • Als calculator ben je verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van aanvragen van aannemers, bouwpromotoren en bouwheren.

  • Je maakt een grondige analyse van het lastenboek en de plannen van projectdossiers en je zorgt voor een correcte en technisch onderbouwde offerte. Intensief contact met onze partners en leveranciers is hierbij essentieel.

  • Via deze offerte overtuig je de klanten van onze oplossing.
  • In deze functie maak je deel uit van het commercieel team en werk je nauw samen met het team Uitvoering & Projectbeheer.