Al meer dan 45 jaar maatoplossingen

  • Wij voorzien aluminium maatoplossingen in de breedste zin van het woord ten behoeve van de project- en residentiële bouwmarkt.

  • We stellen onze kennis ten dienste van de hoogst mogelijke kwaliteit en continuïteit, steeds betrouwbaar en met respect voor de klant en zijn project.

  • Samen met architecten en bouwondernemers zorgt KA construct voor de meerwaarde en het duurzame karakter van alle projecten waarbij we als partner-constructeur betrokken zijn.
Ik wil solliciteren!

Welkom bij KA construct

in Beerse

Gezellig werken over heel Vlaanderen!

+ nog 4 redenen waarom veel mensen bij ons willen werken.

01

Een aantrekkelijk loon wacht op jou.

Bij KA construct kom je terecht bij een bedrijf waar de werknemer centraal staat. Daarbij hoort natuurlijk ook een correct salaris. Bij ons word je verloond naar werk en ben je ingeschreven in de bouwsector.

02

Je komt in een professioneel team met gepassioneerde medewerkers.

Het realiseren van mooie projecten is bij onze werknemers het hoofddoel. Daarom staan alle neuzen in dezelfde richting om dit alles te voltooien met een knap resultaat.

03

Je werkt aan unieke projecten. Dingen waar je echt trots op kan zijn!

Een indrukwekkend architecturaal gebouw wordt pas echt mooi met een huzarenstukje van een gevel. Want bedenk je eens een gebouw zonder gevel... Dat blijft maar een ruwbouw dat niet afgesloten is.

Met KA construct werk je dagelijks aan unieke projecten over het hele land. Je zorgt er dus voor dat een gebouw een echt architecturaal plaatje wordt.

04

Je hebt heel veel afwisseling waardoor geen enkele dag dezelfde is.

Iedere dag hetzelfde doen. Veel mensen zien dat echt niet zitten, en terecht. Ben jij ook zo iemand? Dan kunnen wij je geruststellen.

Bij KA construct ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Er komt elke dag wel iets onverwacht op je pad. De dagen vliegen voorbij, je job is nooit saai en je raakt dus nooit vast in die gevreesde dagelijkse sleur!

Er staan ontzettend

leuke dingen op onze

planning!

JAARLIJKS

teambuilding

Jaarlijks doen wij een leuke teambuilding. Zo deden we vorig jaar een dropping en gingen we erna met iedereen uit eten in restaurant 'Hert' te Turnhout. Deze locatie is niet zomaar gekozen natuurlijk, want het buitenschrijnwerk van deze hele toren werd volledig gedaan door dit team!

KERST

klein feestje

De Kerstperiode wordt altijd ingeleid met een klein dinertje met het team. Als je liever al meteen naar je familie gaat, kan dat natuurlijk ook. We gaan je niet verplichten om mee te gaan, maar het is wel altijd gezellig!

BOUWVERLOF

't bouwverlof inzetten

Zoals het hoort, zetten we natuurlijk ook elke zomer op gepaste wijze het bouwverlof in met een barbecue en frisse pint!

Wat verwachten we van jou?

Je bent in staat om nauwkeurig te werken.

Je bent in het bezit van een C-rijbewijs (indien niet, kan je het bij ons halen)

Je hebt de ambitie en vakkennis om ploegbaas te worden.

Je kan leiding geven en het voortouw nemen

Wat staat er op jou te wachten?

  • Je staat in voor de plaatsing van ramen, deuren en gevels op de werf.

  • Je werkt nauw samen met de projectleider.

  • Je staat in voor de kwaliteit van de gemonteerde ramen, deuren en gevels.
  • Je geeft sturing en begeleiding aan de plaatsers.