Je bent welkom als Ploegbaas bij KA construct in Beerse.

Experts aansturen over heel Vlaanderen!

+ nog 4 redenen waarom andere ploegbazen bij ons willen werken.

Word jij onze volgende ploegbaas plaatsing?

01

Een aantrekkelijk loon wacht op jou.

Bij KA construct kom je terecht bij een bedrijf waar de werknemer centraal staat. Daarbij hoort natuurlijk ook een correct salaris. Bij ons word je verloond naar werk en ben je ingeschreven in de bouwsector.

02

Je krijgt de kans om je leiderschapscapaciteiten te ontwikkelen.

Jij stuurt jouw team en de vele onderaannemers aan en beslist hoe de dag zal verlopen. Bij KA Construct krijg je als ploegbaas de kans om verantwoordelijkheid op te nemen en zo dus te groeien.

03

Je werkt aan unieke projecten. Dingen waar je echt trots op kan zijn!

Een indrukwekkend architecturaal gebouw wordt pas echt mooi met een huzarenstukje van een gevel. Want bedenk je eens een gebouw zonder gevel... Dat blijft maar een ruwbouw dat niet afgesloten is.

Met KA construct werk je dagelijks aan unieke projecten over het hele land. Je zorgt er dus voor dat een gebouw een echt architecturaal plaatje wordt.

04

Je hebt heel veel afwisseling waardoor geen enkele dag dezelfde is.

Iedere dag hetzelfde doen. Veel mensen zien dat echt niet zitten, en terecht. Ben jij ook zo iemand? Dan kunnen wij je geruststellen.

Bij KA construct ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Er komt elke dag wel iets onverwacht op je pad. De dagen vliegen voorbij, je job is nooit saai en je raakt dus nooit vast in die gevreesde dagelijkse sleur!

Meer weten? Laat je gegevens achter en wij bellen je op!

Wat mag je als ploegbaas van de plaatsers allemaal doen?

  • Je staat in voor de plaatsing van ramen, deuren en gevels op zeer uitdagende projecten.
  • Je denkt en werkt oplossingsgericht samen met projectleider, werfleider, onderaannemers en klant.
  • Je staat mee in voor de organisatie en vlot verloop vanaf het transport van het schrijnwerk, waterdichting, glasplaatsing tot oplevering.

  • Je coördineert en begeleidt je eigen ploeg. Je zorgt voor een veilige en efficiënte plaatsing van onze aluminium ramen, deuren & gevels.
  • Je stuurt de verschillende onderaannemers aan en doet de communicatie tussen hen. Zo beslis jij welke karwei eerst zal gebeuren.

  • Je staat in voor de kwaliteit van de gemonteerde ramen, deuren en gevels.
  • Je geeft sturing en begeleiding aan de plaatsers en onderaannemers.
Dat is iets voor mij:

Wat verwachten we van jou?

Je bent in staat om nauwkeurig te werken.

Je bent in het bezit van een C-rijbewijs (indien niet, kan je het bij ons halen)

Je hebt de ambitie en vakkennis om ploegbaas te worden.

Je kan leiding geven en het voortouw nemen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben een antwoord op al jouw vragen!

1. Hoeveel ga ik verdienen?

Wij betalen al onze ploegbazen een goed loon. We zullen er voor zorgen dat je niets te kort komt. Hoeveel je éxact zal verdienen, hangt af van je ervaring en kwaliteiten. Als je jezelf vanaf dag één bewijst, is een (snelle) loonsverhoging uiteraard mogelijk.

2. Welk soort ramen plaatsen jullie?

KA construct is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van de complexere ramen-, deur- en gevelconstructies.
Doen we over heel Vlaanderen.

Dat betekent dus vaak ook op hoogte werken!

3. Hoe laat begint mijn werkdag?

We vertrekken samen vanuit Beerse om dan om 7 uur op de werf te staan. Voor je verplaatsing krijg je een eerlijke kilometervergoeding, zodat je een mooi salaris verdient. Als ploegbaas rijd je met de vrachtwagen die je (de avond ervoor na de shift) hebt ingeladen.

4. Hoe laat eindigt mijn werkdag?

Doorgaans ronden we om 15u30 af op de werf. Dan rijd je terug naar Beerse waar je de planning nog even overloopt en de vrachtwagen gereed maakt voor de volgende dag.

5. Hoe groot is 'mijn' ploeg?

Als ploegbaas werk je samen met 2 of 3 ervaren plaatsers. Daarnaast werk je ook nauw samen met de projectleider en de werfleider.

7. Hoe kan ik solliciteren voor de functie van Ploegbaas?

Je kan solliciteren voor de functie van ploegbaas door hier je gegevens achter te laten en je CV aan ons te bezorgen!

6. Hoe is de werkcultuur bij KA construct?

Bij KA construct waarderen we teamwork, innovatie en integriteit. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en zijn volledige potentieel kan bereiken.

Onze cultuur is er één van continue verbetering, waar ieders input wordt gewaardeerd en successen worden gevierd.

Er staan ontzettend leuke dingen op onze planning!

Het leven is meer dan werken alleen.

JAARLIJKS

teambuilding

Jaarlijks doen wij een leuke teambuilding. Zo deden we vorig jaar een dropping en gingen we erna met iedereen uit eten in restaurant 'Hert' te Turnhout. Deze locatie is niet zomaar gekozen natuurlijk, want het buitenschrijnwerk van deze hele toren werd volledig gedaan door dit team!

KERST

klein feestje

De Kerstperiode wordt altijd ingeleid met een klein dinertje met het team. Als je liever al meteen naar je familie gaat, kan dat natuurlijk ook. We gaan je niet verplichten om mee te gaan, maar het is wel altijd gezellig!

BOUWVERLOF

't bouwverlof inzetten

Zoals het hoort, zetten we natuurlijk ook elke zomer op gepaste wijze het bouwverlof in met een barbecue en frisse pint!

Al meer dan 45 jaar maatoplossingen

  • Wij voorzien aluminium maatoplossingen in de breedste zin van het woord ten behoeve van de project- en residentiële bouwmarkt.

  • We stellen onze kennis ten dienste van de hoogst mogelijke kwaliteit en continuïteit, steeds betrouwbaar en met respect voor de klant en zijn project.

  • Samen met architecten en bouwondernemers zorgt KA construct voor de meerwaarde en het duurzame karakter van alle projecten waarbij we als partner-constructeur betrokken zijn.